Ce spun clienții

Nu renunța la visul tău doar pentru că va dura ceva timp să îl transformi în realitate.Timpul va curge oricum… Mulțumim IMMOWEST24. (I.A.)

Pentru cei care doresc să devina proprietari, vă recomand cu încredere să apelați la doamna Gloria Lungu și domnul Thomas Gaudian! Pe lângă faptul că doamna Gloria Lungu este o persoană foarte amabilă și deschisă, este și o profesionistă cu desăvârșire. Cu ajutorul d-nei Lungu am reușit să ne împlinim visul și să avem casa noastră. Ne-a obținut împrumutul ipotecar, deși situația noastră era poate mai complicată, ne-a fost alături atât pe parcursul întregului proces, cât și după aceea! Mulțumim IMMOWEST24! (V.P.)

Sehr geehrte Frau Gloria Lungu, sehr geehrter Herr Thomas Gaudian vielen Dank, dass Sie mir bei der Finanzierung meiner Eigentumswohnung in Bergisch Gladbach geholfen haben. Ich empfehle Sie gerne weiter. (B.A.)

Mii de mulțumiri doamnei Gloria Lungu și domnului Thomas Gaudian pentru ajutorul acordat în cumpărarea casei noastre și pentru serviciile competente si profesionale. Este o firmă pe care o recomandăm cu toată încrederea pentru cei ce doresc să cumpere un imobil. După multă munca am realizat și acest vis frumos! (Familie Hoffmeiszter)

Mulțumim mult doamnei Gloria Lungu și domnului Thomas Gaudian care au fost alături de noi de la începutul proiectului și până la final! Doamna Gloria Lungu n-ea ajutat cu toate hârtiile, de la bancă până la notar, ocupându-se de toate contractele! O femeie deosebită! O recomand cu drag! Recomandăm IMMOWEST24! (Familia Balajel)

De ce sa plătești chirie? Mai bine rata la bancă. Timpul trece foarte repede, iar peste 10-15 ani ai casa ta. Mulțumim foarte mult doamnei Gloria Lungu și domnului Thomas Gaudian pentru implicarea, timpul acordat, dorința de a ajuta, seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă pe tot parcursul drumului de a obține finanțarea. Avem casa noastră și este minunat. Mulțumim din tot sufletul Gloria Lungu! Mulțumim Thomas Gaudian! Mulțumim IMMOWEST24! (M.U.)

Bună ziua tuturor! După îndelungi căutari, am reușit să găsim și să achiziționăm și noi apartamentul dorit! Dorim să multumim doamnei Gloria Lungu pentru ajutorul acordat de-a lungul acestui proces. Am beneficiat de întelegere și profesionalism din partea dânsei și o recomandăm cu mare drag! Este atat de bine să fii ajutat și îndrumat de un roman și să ai sprijinul unui neamț, domnul Thomas Gaudian! Mulțumim și vă dorim multă putere de muncă în continuare, să ajutați și alți români! (M.D.)

Anul acesta ne-am îndeplinit un vis care nu credeam că este posibil în afara României: să devenim proprietari. După foarte multe încercări în zadar să fim mereu pe placul proprietarilor unde eram chiriași, am solicitat expertiza doamnei Gloria Lungu, după ce am citit mai multe articole și recomandări online. Eram foarte nesiguri, necunoscători în legislația germană și posibilitățile noastre ca străini în această țară. Nu știam dacă putem fi luați în considerare pentru un credit, dacă avem bugetul sau venitul adecvat, sau dacă ne vom putea permite rata. La toate aceste întrebări, precum și multe alte sfaturi/sugestii, la care nici măcar nu ne-am putut gândi, ne-a oferit suport doamna Gloria Lungu. Având o experiență de peste 30 de ani, aceasta doamna ne-a susținut la alegerea unui credit cât mai potrivit nouă, care să nu ne îngreuneze sau să schimbe în nici un fel nivelul nostru de trai: la evaluarea imobilului, negociere, traducerea și explicarea tuturor contractelor precum și însoțirea la terminele notariale, ca să enumăr pe scurt. Cumpărarea unei case în Germania nu este un proces care poate fi asemănat în vreun fel cu cel din România, și noi am știu de la bun început ca nu vom putea nici măcar începe acest pas fără ajutorul și sfatul unui profesionist! O recomandăm cu mare căldura pe doamna Lungu, care a găsit timp și răbdare pentru orice întrebare, oricât de prostească sau nevinovată și a reușit în timp record și cu foarte puțin sprijin din partea noastra, dar lucrând DOAR în interesul nostru, să ne ajute să devenim proprietari, într-o țară în care este foarte bine cunoscut faptul că este o țară preponderentă de chiriași. Mulțumim frumos, pentru ajutor și suport! (M.K.)

Mulțumim pentru profesionalism și implicare doamnei Gloria Lungu. Cu ajutorul dumneaei am reușit să achiziționăm imobilul dorit. Recomand cu încredere serviciile ei! Succes tuturor celor care doresc să achiziționeze o locuință! Nimic nu e ușor și nimic nu e imposibil! Mulțumim IMMOWEST24! (M.A.C.)

Visele pot deveni realitate! Mulțumim doamnei Gloria Lungu și domnului Thomas Gaudian pentru implicare și seriozitate. Pentru cei ce doresc să își achiziționeze un imobil in Germania, îi recomandăm cu drag. Mulțumim IMMOWEST24! (R.V.)

Ne-am dorit din tot sufletul o căsuță a noastră dar toate încercările noastre au dus numai la refuzuri. Eram pregătiți să renunțăm, până când am văzut mai multe recomandări pentru doamna Gloria Lungu. Dânsa a facut la propriu, imposibilul posibil. A luptat pentru visul nostru, nu a renunțat ți deși a fost un drum foarte lung și dificil, în final ne-a ajutat să obținem căsuța dorită. Îi multumim din suflet pentru tot ajutorul acordat în toate aspectele, nu doar în cel financiar și pentru implicarea totală de care a dat dovadă. Recomandăm cu tot sufletul, o adevărată profesionistă! Mulțumim IMMOWEST24! Mulțumim Thomas Gaudian!

Derulează în sus